Saker som hände i helgen

Det kändes som en ovanligt lång helg, förmodligen för att jag slöade ganska lite framför Netflix. Det här hann till exempel hända:

Jag åt en massa gott. Efter jobbet i fredags blev det plättfika hos mina föräldrar, och senare på kvällen lagade jag och några vänner hamburgare (absoluta måsten i min burgare är bönbiff, vitlöksmajonnäs och rödlök). På lördagen åt jag och sambon pizza till middag, och i går åt vi både kanelbullscheesecake (<3) och en mycket god, hemlagad laxpasta.

Min ena vindrutetorkare flög av i farten på riksåttan på lördagsmorgonen. Visste inte att det var möjligt.

Vi beställde nytt golv till köket. Vår diskmaskin läckte nämligen i december och förstörde en del av vårt golv, så nu ska vi byta ut det. (Diskmaskinen bytte vi ut redan samma dag, för den orkar man faktiskt inte leva utan.) Tycker i smyg att det är lite kul. Inte roligt att leva i kaos förstås, och ganska onödigt att byta golv efter bara fem år, men där är vi nu i alla fall.

Köpte tjugo tulpaner, hängde upp nya gardiner, dammsög noggrant och slängde mig sedan på soffan för att njuta av det hele.

Nu är det måndag och jag sitter på hemmakontoret. Efter en skön helg känns det helt okej – särskilt när man vet att veckan kommer att innehålla en alla hjärtans dag och en 30-årsfest. Hurra för special occasions!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s