Me, myself and I

Jag har en massa idéer till blogginlägg, men jag har sovit uruselt inatt på grund av kombinationen av storm, min katt som blir fullkomligt galen när det är oväder ute och min hjärna som är både mörkrädd och full med katastroftankar. Ni hör ju. Låg vaken i flera timmar, skapade bilder till ljuden jag hörde och var typ 70 % säker på att det skulle bli min sista natt i livet. Jag hoppade högt imorse när brödskivorna studsade upp ur brödrosten, så skärrad var jag. Anyway, idéerna får vänta – idag blir det en hederlig blogglista med moi som tema.

Hur gammal är du? 
26. (Man skulle inte tro det med tanke på hur mörkrädd jag är.)

När vaknade du idag? 
6.15 när sambons väckarklocka ringde.

Vad åt du till frukost? 
Rostbröd med ost och äggskivor samt lite överbliven kvarg med banan.

Nämn tre saker man kanske inte vet om dig: 
Jag brydde mig ungefär noll om smink tills jag var 24 år och det plötsligt blev jätteroligt. Jag är bra på handarbete – favorittekniken sedan några år tillbaka är lappteknik, och det har blivit en del lapptäcken och kuddfodral vid det här laget. Jag skriver nästan alltid anteckningar i min mobil när jag är på fest (kan t.ex. ske mitt på dansgolvet). Ibland är det för att jag får någon ”bra idé”, andra gånger är det för att jag har upplevt något roligt som jag vill föreviga.

Ett block från mitt senaste lapptäcksprojekt.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Mina ögonfransar är långa och fina (minuspoäng för att de är så ljusa att de inte syns dock). Jag har jobbat mycket på att inte tänka negativa tankar om mitt utseende, så jag tror att jag står över den delen av frågan.

Vad har du gjort idag? 
Vaknat, ätit frulle framför Atypical, börjat jobba.

Jag har bingekollat Atypical på sistone och njutit väldigt mycket av det.

Vilken film såg du senast? 
Igår såg vi The Last Laugh på Netflix. Den var helt okej.

Är du besatt av någonting? 
Apelsiner, hehe. Äter 2-3 stycken varje dag nu under högsäsongen. Jag har nog ett ganska gravt mobilberoende också.

Beskriv en perfekt dag: 
Vakna utvilad men tidigt, äta frukost i lugn, åka iväg någonstans över dagen med en vän eller sambon, äta sushilunch, komma hem till middagsplaner och skumpa eller film och glass.

Sushi är ett måste. Här i ett soligt Karlstad i april förra året.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: 
Mitt hemmakontor, där det för tillfället (nåväl, så gott som alltid) ser ut som ett bombnedslag. Mitt hemmakontor är nämligen också mitt kreativa rum, så just nu ligger delarna till ett lapptäcke utspridda över golvet. Jag är också dålig på att bära ner disk, så här står några tekoppar och väntar.

Vad lyssnar du på just nu? 
Ingenting.

Hur går du helst klädd? 
Jeans, lång kofta, sneakers.

Är du morgon- eller kvällsmänniska? 
Jag är morgonmänniska och blir alltid extremt kvällstrött. I veckorna bäddar jag ner mig senast kl. 22 trots att jag ofta ska jobba hemifrån nästa dag och således inte riktigt har någon tidtabell att följa. En söndag ganska nyligen gick jag och la mig 20.30 hehe.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? 
Modersmål (svenska), tyska, engelska och handarbete kanske. Jag hade bra betyg i många ämnen, men skulle inte säga att jag var bra på till exempel matematik ändå.

Vad köpte du senast? 
Mat och toalettpapper. *fancy*

Vad har du i dina fickor? 
Har inga fickor just nu, men mina jackfickor innehåller alltid minst tre olika läppstift (i mycket snarlika nyanser), hörlurar, nycklar och gamla kvitton.

Vilken är din favoritaffär? 
Det är alltid farligt att gå in på Kicks.

Vilka smeknamn har du haft? 
I lågstadiet kallades jag under en period för Lintu och senare för Impa, men något riktigt, stadigvarande smeknamn har jag aldrig haft.

Vilka är dina största svagheter? 
Om något inte går min väg är jag ganska snabb på att ge upp (jobbar på det). Kan inte lita på min magkänsla för att den alltid säger att saker är jobbiga. Jag är väldigt känslostyrd och temperamentsfull. Och jag blir så väldans hangry.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s