Dagen efter helgen

Det är extra mycket måndag idag, trots nio timmars sömn och morgongym. Jag gick på 30-årsfest med fastlagsbullsbuffé (det bästa påfundet på länge) och frågesport i lördags, och det räcker helt enkelt inte med en dag för att återhämta sig från sådant längre.

Jag fick tillfälle att använda min nya kjol. (Den kommer från Wallis och jag har köpt den på Zalando.) I dag har jag på mig en urtvättad huppari och noppiga byxor. Livet är fullt av kontraster.

Måndag eller ej, det är tio dagar tills min första vetenskapliga artikel ska vara redigerad och inlämnad en sista gång innan den publiceras. Jag har således en del att bita i framöver, men i övrigt har jag faktiskt nästan ingenting på gång – för första gången hittills i år är till och med helgen oplanerad. Halleluja. Ska ta det så lugnt, så lugnt. Förmodligen kommer jag också att blogga mer än vanligt, för jag förutspår ju att jag förr eller senare lär bli rejält uttråkad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s