I tisdags när jag hade grön ögonskugga

Jag skrev på min Instastory att jag försökte ”se ut som en levande serpentin” i tisdags. I ärlighetens namn försöker jag vara färggrann nästan hela tiden, eftersom färg gör mig glad. I sminkväg har jag länge varit besatt av rosa ögonskuggor, men sedan jag fick hem ögonskuggspaletten Zulu från Juvia’s Place har jag börjat föredra andra färger.

Paletten är fantastisk på alla sätt och vis, förutom att skuggorna i den tyvärr saknar namn. Jag vet att det är en fjuttig grej, men jag älskar roliga och kreativa produktnamn (mitt favoritnagellack heter till exempel SKÅL! och jag är ganska övertygad om att jag bara skulle tycka att det var ungefär 80 % så bra om det hade haft ett sämre namn – eller inget namn alls för den delen).

Jag började med att applicera den turkosa skuggan i globlinjen och suddade ut den med hjälp av den gula skuggan – tillsammans blir blått och gult förstås grönt. Sedan applicerade jag helt enkelt den gröna metallic-/skimmerskuggan över hela ögonlocket och satte lite av den orange skuggan under ögonen vid franslinjen. Jag hade på mig en röd klänning som går åt det orange hållet och tyckte att det kunde vara en trevlig detalj.

Mitt nyaste läppstift från Nyx, deras Liquid Suede i nyansen Orange County, visade sig matcha klänningen perfekt. Jag kände mig mycket kul och jag var definitivt mest färggrann av alla på vår valborgsmiddag.

En reaktion till “I tisdags när jag hade grön ögonskugga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s