Min fredag timme för timme

Jag hade en alldeles magisk fredag! Som tur var bestämde jag mig redan när jag vaknade för att jag skulle ta ett foto (ungefär) en gång i timmen för att sedan blogga om det – utan att jag egentligen visste vad dagen skulle ha att erbjuda. Häng med!

6:23 vaknade jag intill mitt favoritdjur. Jag hade tänkt åka till gymmet, men kände mig lite krasslig. Låg i stället kvar i sängen och scrollade Instagram tills jag bestämde mig för att ta en morgonpromenad.

8:16 åt jag frukost vid datorn – rostat rågbröd med ost och gurka. Drack NK:s glöggte. Det är inte förbjudet i augusti.

9:19 var jag mitt uppe i jobb såklart.

10:32 läste jag en artikel medan jag drack en hel kanna te. Jag dricker aldrig så mycket te på en dag som när jag jobbar hemifrån.

11:35 värmde jag lunch och passade på att vattna alla mina växter samtidigt.

12:52 botade jag (nåja) eftermiddagsdippen med lite fredagsgodis framför datorn.

14:09 skrev jag mejl och hamrade på tangentbordet.

15:01 tog jag en paus och gick till brevlådan. Där låg mitt nya pansarglas till mobilen, tack och lov. Jag köpte faktiskt ett nytt för en månad sedan, men det visade sig vara en riktig flopp för efter bara ett par veckor hade en massa damm smitit in under det – helt hopplöst att se vad klockan är i solsken.

15:59 tog jag helg och var nöjd och glad.

17:11 packade jag, för vi hade bestämt oss för att åka ut på havet.

19:48 hade vi ätit tortillas och kört ut till sommarstugan där det var toppenväder.

Och 20:14 var vi på väg.

20:56 var vi framme på Murgrund och gick mot solnedgången.

Där vi fjantade oss framför kameran klockan 21:18.

22:16 var vi tillbaka i båten och beundrade den rosa himlen och fiskaren som hade anlänt.

Fyra minuter senare hällde vi upp vin och plockade fram kex och ostar.

22:42 kulminerade livsnjuteriet. Sedan bäddade vi ut sängen i båten, slog på Netflix på surfplattan och 16 minuter in i ett avsnitt av Suits vaggades jag till sömns av havet.

En reaktion till “Min fredag timme för timme

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s