En fin fredagsmorgon

Imorse hade jag en sån där morgon som jag önskar att jag hade oftare. Jag är en morgonmänniska och gillar att ge mig själv ordentligt med tid på morgonen, men ibland hinner man ju inte (trots min kärlek för morgnar känner jag faktiskt inte särdeles stor lust att vakna kl. 5 på morgonen för att hinna ta det lugnt). Dessutom tycker jag om att utnyttja mina morgnar till annat än att bara vara också – det är till exempel min favorittid att träna på, så minst tre morgnar i veckan är jag på väg till gymmet tio minuter efter att klockan ringt och sen blir det på nåt märkligt vänster alltid bråttom och jag får äta frulle framför datorn medan jag jobbar.

En annan fin morgon för ett tag sen.

Men imorse vaknade jag före 6 och visste att jag skulle iväg först vid åtta. Låg kvar i sängen och scrollade, utan dåligt samvete för en gångs skull. Sedan virade jag in mig i min morgonrock och tände ljus och åt hembakad maltlimpa till frukost. Såg på ett Youtubeklipp medan jag sörplade i mig mitt lussete. Sminkade mig långsamt framför ett annat videoklipp, klädde på mig en klänning jag inte haft på länge (efter att jag hittat ett par hela strumpbyxor i garderoben, vinst!) och satte mig i bilen där jag lyssnade på Hanapees podd Gott folk för att Sandra Beijer var med. Körde till jobbet med känslan av att vara  mitt uppe i ett kul samtal med sina kompisar. När podden var slut och jag var en halvtimme från arbetsrummet bytte jag till min chillista på Spotify och nickade med till den tills jag var framme vid universitet. Så oerhört skön start på en fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s