Bloggen vaknar till liv!

Jag hade tänkt blogga en massa om 2019 och hela det gångna decenniet, men i stället bröt jag min högra handled och stukade en fot och tillbringade hela julen på soffan. Rörligheten var mycket begränsad och motivationen dessvärre än mer illa däran.

Jag var sjukledig i stället för att semestra, glodde på julfilmer varje morgon och läste varje eftermiddag. Det positiva var väl att jag äntligen tog mig tiden att läsa Ett litet liv, som suttit i min bokhylla i flera år och provlästs ett par gånger.

Mina mellandagar sammanfattade i en enda bild. En månadssammanfattning är överflödig.

Jag har inget värst intressant att berätta. Som tur är förutspår jag att det här året bara blir roligare med tiden. Jag är gipsfri nu och kan röra mina fingrar fritt igen, bakade cookies igår och gymmade för första gången sedan Incidenten imorse. Tänkte mest hinta om att jag inte tänker överge den här bloggen utan tvärtom är mycket taggad på ett nytt bloggår. Vi lär höras framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s