Jag vill också vara med och leka – Har du? Vem? Vilken? Vad?

Är det här den mest ifyllda blogglistan nånsin? Kanske. Jag kunde inte heller stå emot dess dragningskraft.

Har du?

Alkohol i kylen? Jag har ingen alkohol i kylen för tillfället, men det finns öl och en likörflaska där.

Något husdjur? Ja, Skrållan!

Har haft katt hela livet. Här är jag med Misse, vi var inte så goda vänner när vi bodde tillsammans men när jag flyttade hemifrån bondade vi faktiskt. Hoppas hon håller med mig där uppe i katthimlen!

Någon favoriträtt? Jag älskar sushi men också nachos, lasagne, burgare och vegofierade husmansklassiker.

Några framtidsplaner? Inom en relativt nära framtid: resa till Tyskland, ha en lång och ljuvlig sommarsemester.

Gymkort? Jepp. Har dock knappt gymmat i år på grund av en stukning, en bruten handled och en lång och envis förkylning, men nu är jag förhoppningsvis tillbaka på banan igen. Gymmade imorse och hoppas på träningsvärk imorgon.

Några mvg:n? Jag var något av en plugghäst under min skoltid; jag var bra på att lära mig saker utantill (och sedan glömma bort dem). Hade bara nior och tior förutom i gymnastik, huslig ekonomi och bildkonst. Det jag var genuint bra på, liksom så där så att jag inte skulle ha behövt plugga för att nå samma betyg, var väl handarbete och språk.

Något beroende? Jag överkonsumerar te (dricker gärna mer än fem baljor per dag) och äter nog nåt sött så gott som varje dag.

Här inmundigas det både te och godsaker i tid och otid.

Vem?

Avskyr du? Det kan jag väl inte skriva här hehe.

Längtar du mest efter? Jag tänker ofta att jag saknar kompisrelationerna man hade i tonåren. De flesta av dem jag hängde mycket med då umgås jag fortfarande med, så det är inte människorna i sig jag saknar, utan det där kravlösa hängandet som kom så naturligt när ingen hade några tider att passa eller nån annanstans att vara. I tonåren hände det där hänget flera gånger i veckan, nu kanske nån gång per år (i bästa fall).

Stör du dig på? Folk som påpekar att jag ännu inte lärt mig att dricka kaffe. Zzz så trött kommentar.

Vilken?

Tidning läser du? Regelbundet: Vasabladet och Sydin. Mindre regelbundet: Språktidningen (har prenumererat från och till, och 2020 har jag valt att inte förnya prenumerationen).

Buss åker du oftast? Jag åkte buss senast i maj 2019 när jag var på konferens i Åbo tror jag. Innan dess var jag också i Åbo. Så jag antar att det är Onnibus från Björneborg till Åbo då, fast egentligen åker jag som ni märker ungefär aldrig buss längre.

Dag fyller du år? Jag fyller år den 16 december. I år är det en onsdag. Lillördag, jo man tackar! Skönt med skottår så jag slapp fylla år på min sämsta dag of the week, nämligen tisdag (hänger kvar sen högstadiet då de hade lyckats pressa in både gympa och huslig ekonomi på tisdagar).

Årstid föredrar du? Höst och vår.

Men sommarklänningar har sin charm, fast jag inte är nåt överdrivet fan av den årstiden.

Vad?

Gör du just nu? Skriver detta under en jobbpaus. Ja, inte allt förstås (det är en lång lista), men just nu när jag svarar på den här frågan är det mitt på dagen och jag har precis druckit jättemycket te.

Gör dig till en bra människa? Jag har funderat jättelänge på den här frågan och det faktum att jag inte behövde fundera alls på nästa.

Gör dig till en dålig människa? Jag är temperamentsfull, överdramatisk och ganska långsint. Jag är inte så bra på att förlåta sådär på riktigt – när jag blir sårad tar jag avstånd (tyvärr också när det gäller rena petitesser)och sen kommer jag sällan lika nära igen.

Vill du arbeta med? Språk och/eller skrivande på ett eller annat sätt. Vill kunna jobba hemifrån massor också.

Hemmakontoret är portabelt och bra.

Har du för storlek i skor? 38.

Är roligast just nu? Jag skrattade jättemycket när jag såg andra säsongen av Sex Education.

Läser du för bok? Läste just ut Klåda av Ellen Strömberg, lyssnar på 1794 av Niklas Natt och Dag och ska förmodligen börja läsa Regretting you av Colleen Hoover.

Ska du göra nu? Jobba, sen äta lunch. Det blir något tråkigt för det finns inget roligt i kylskåpet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s